教員プロフィール

応用言語学
Henry Foster 写真
Message

Learning a language is an endless and multifaceted journey. However, a very simple principle applies: time on task. That is, the more time you spend on English, the better you will get. And the only way you will endure spending lots of time on English is if you find it meaningful, engaging and enjoyable. It is my job to help you do just that! The key word is communication.

研究課題
CALL研究・開発
略歴
南クイーンズランド大学大学院応用言語学部修士課程修了